Oudere berichten Nieuwere berichten

 

Velofollies Kortrijk 2017

Korte impressie van HATSOME-stand met de Hatsome verwarmde fietswanten op Velofollies.

Dit was van 20 tot en met 22 januari 2017 in Kortrijk Xpo.

Nikky overhandigt Hatsome fietswanten aan Frank Deboosere

Brechtse uitvindster overhandigt e-fietswanten aan Frank Deboosere

Hoeden- en schoenenontwerpster Nikky Van Winkel uit Sint-Job-in-'t-Goor heeft haar zelfbedachte en -gemaakte verwarmde fietswanten met USB-aansluiting aan weerman Frank Deboosere overhandigd. Zo kan hij die testen, en dat was haar wens.

Nikky met Frank Deboosere

Speciaal daarvoor liet ze al een stel fietswanten met 'Radio 2' bedrukken. “Ik heb mijn oplaadbare wanten in de eerste plaats ontworpen om het mezelf in de winter aangenamer te maken op de fiets. Maar gaandeweg ontdekte ik dat er wel degelijk een markt voor is.”

Nikky voert nu gesprekken met bedrijven om haar wanten te commercialiseren. Particulieren kunnen ze voorlopig alleen kopen in haar winkeltje in de Antwerpse Kloosterstraat. “Nikky is duidelijk een enthousiaste ondernemer”, reageerde Frank Deboosere gisteren. “De wanten zien er alvast degelijk uit. Voorlopig zijn gewone handschoenen voor mij voldoende, maar bij de eerste vrieskou ga ik de fietswanten zeker testen.” Daarover zal Deboosere dan verslag uitbrengen in De Inspecteur op Radio 2.

De Hatsome-producten zijn verkrijgbaar in verschillende fietsenwinkels doorheen Vlaanderen: klik hier voor de volledige lijst.
Alsook online te koop op Bol.com.

Artikel uit Gazet Van Antwerpen van 27/10/2016
Klik hier voor het artikel op www.gva.be

De verwarmde fietswanten van Nikky op ATV

logo ATVDe verwarmde fietswanten van Nikky Van Winkel zijn écht wel een hot item. Op 17/10/2016 zond de Antwerpse televisiezender ATV er een filmpje over uit.

Kijk hieronder voor de video. Of klik hier voor het filmpje op de website van ATV.

En dan naar een Antwerpse onderneemster die van wanten weet. Letterlijk dan. Want Nikky Van Winkel ontwierp verwarmde fietswanten. In de wanten zit een verwarmingselementje dat aangesloten kan worden op een powerbank, een externe batterij. Elke oplaadbeurt zorgt voor 4 uur warme handen op de fiets.

Oudere berichten Nieuwere berichten