Hatsome

Nikky Van Winkel maakt al heel haar leven alles zelf: laarsjes, lederen juwelen, handtassen, zelfs schoenen. Maar zich tegen de regen, wind of kou beschermen. Hmm… neen, daar had ze niks leuks en handig voor.

Hatsome verwarmde fietswanten

In navolging van het regenhoedje, werd de lijn van Hatsome uitgebreid met verwarmde fietswanten.
Koude en/of natte handen op de fiets? Nikky Van Winkel heeft er iets op bedacht: de Hatsome verwarmde fietswanten met USB-aansluiting. In de wanten zit een verwarmingselementje dat aangesloten kan worden op een powerbank, een externe batterij. Elke oplaadbeurt zorgt voor 4 uur warme handen op de fiets.

Dan zijn er ook nog verwarmde wanten voor met een elektrische scooter en voor invaliden in een rolstoel.

Klik hier voor meer over Hatsome verwarmde wanten.

Hatsome, het handigste hoedje

Hatsome opvouwbaar regenhoedje: licht, klein, hip en betaalbaar. Rits ‘m open, keer om, rits dicht, en klaar! En na gebruik zit de natte kant langs binnen, handig!

Klik hier voor meer over het Hatsome regenhoedje.

Cunina: Education for Children Since 1990

Voor elk verkocht regenhoedje en verwarmde fietswant steunt Hatsome de ngo Cunina met de aankoop van naaimaterialen en machines.

Klik hier voor meer hierover.

 

Waar te verkrijgen?

Het Hatsome opvouwbaar regenhoedje en de Hatsome verwarmde fietswanten, verwarmde scooterwanten en verwarmde invalidewanten zijn verkrijgbaar in Nikky haar winkeltjeKloosterstraat 6, 2000 Antwerpen.

Alsook online te koop op Bol.com.

En de Hatsome verwarmde fietswanten zijn ook te vinden in verschillende fietsenwinkels doorheen de provincie Antwerpen: klik hier voor de volledige lijst.